Afscheidscadeau

Afscheidscadeau, Algemeen Voeg een reactie toe

Geregeld komt het voor dat een klas afscheid moet nemen van een leerling die naar een andere school toe gaat. Vaak laat de leerling dan een vertrouwde omgeving achter tezamen met vriendjes en vriendinnetjes. Om de herinnering warm te houden kan je¬†het te downloaden A-4 tje uitdelen aan de achter blijvende klas en laten invullen door de kinderen en vervolgens laten afsluiten met een mooie tekening in het daarvoor bestemde vak. Bij het stukje “toen jij bij mij op school zat weet ik nog dat” kan de leerling iets opschrijven dat hem/haar doet denken aan het kind dat wegging. Te denken valt aan waar ze samen ooit mee gespeeld hebben, een feestje, het karakter van de leerling etc.

Tip! Kopieer de groepsfoto en plak deze op de voorkant waarna het gebundelde afscheidscadeau in een ringbandje wordt aangeboden aan de leerling.

Klik hier om het A-4 tje te downloaden. Let op! Het A4 – tje is vernieuwd en nog leuker!

Een reactie op “Afscheidscadeau”

  1. carla zegt:

    hoi
    na veel googlen op een gepast afscheidscadeautje kom ik hier terecht misschien weet jij iets leuks
    mijn dochter van 7 jaar gaat naar een andere school(cluster4 school) en ik zoek een leuk cadeautje voor haar vriendjes en vriendinnen en ook voor de klas of juffen zelf ze is zoals alle kinderen een heel speciaal kind wie veel heeft meegemaakt op deze school en ik wil de school zeker op een leuke manier bedanken en dat ze haar niet vergeten (dat kan vast niet want haar tweelingzusje blijft wel gewoon in deze groep 4
    hoor graag van je

Laat een reactie achter

Original design by N.Design Studio modified by Edwin
Entries RSS Comments RSS Beheer