Taartjes verjaardagsmuts

Algemeen, Taartjes verjaardagsmuts Voeg een reactie toe

Jarig zijn is een gebeurtenis waar ieder kind naar uitkijkt. Daar horen absoluut allerlei tradities bij. Zo ook de befaamde verjaardagsmuts op school. Knip voor 1 mutsĀ 1 van de taartjes uit en de bijbehorende hoeveelheid kaarsjes en plak ze op de muts. De kaarsjes plak je natuurlijk op het taartje.

Klik hier voor de taart en de kaarsjes.

Een reactie op “Taartjes verjaardagsmuts”

  1. Dinanda Ek zegt:

    Dag Desiree,

    Daar ik al jaren lang voor de kleuters een verjaardagsmuts maak, vind ik deze bijzonder leuk, eenvoudig en praktisch om de kleuter het gedeelte van de taart met kaarsjes zelf te laten maken! Zou je mij het malletje willen sturen?
    Als dit mogelijk is veel dank alvast!

Laat een reactie achter

Original design by N.Design Studio modified by Edwin
Entries RSS Comments RSS Beheer