De molen

Bovenbouw, Handvaardigheid bovenbouw, Handvaardigheid middenbouw, Middenbouw Voeg een reactie toe

Een molen is een prachtig bouwerk uit de geschiedenis en is een leuke activiteit om samen met de kinderen te doen. raadzaam is wel om de activiteit met een kleiner groepje tegelijk te doen aangezien het vouwen en plakken wat behendigheid vraagt. beter is het ook om de werkbladen op iets dikker papier te kopieren dan het standaard kopieerpapier.

Klik hier voor het werkblad van de molen.

4 Reacties op “De molen”

 1. jans zegt:

  Hoi,

  Wat een leuke molen! Ivm een project zou ik deze ook graag maken. Maar de link ‘klik hier voor het werkblad van de molen’ werkt niet… Kan ik deze toch op de 1 of andere manier krijgen? Zou ik erg fijn vinden!

  Groetjes

 2. desiree zegt:

  Hoi Jans,

  excuus voor het foutje op de website. helaas kan ik het origineel pas maandag inscannen en mailen naar je aangezien ik nu thuis herfstvakantie vier en ik niet in de buurt van mijn werk woon

 3. desiree zegt:

  Beste bezoekers,

  De link van de molen heb ik erin gezet dus hij is te downloaden

  mvg desiree

 4. Marinke zegt:

  Wat een superleuk idee! Dit ga ik zeker een keer doen met mijn stageklas, bedankt!
  Groetjes

Laat een reactie achter

Original design by N.Design Studio modified by Edwin
Entries RSS Comments RSS Beheer