Pietenflat

Middenbouw, Sinterklaas middenbouw Voeg een reactie toe

Die goede beste oude man is weer in het land en dat moet in de klas natuurlijk overduidelijk zijn. Met deze pietenflat zijn de kinderen lekker in de weer want er moet gekleurd, geknipt gepuzzeld en geplakt worden.

Klik hier voor het werkblad van de pietenflat.

3 Reacties op “Pietenflat”

 1. tine te brömmelstroet zegt:

  beste juf desiree,
  wat een leuke site is dit.
  ik wilde in het archief nog iets aanklikken om (dankbaar) te gebruiken, maar helaas kan dat niet meer. klopt dat? of moet ik dan ergens anders zoeken.
  groeten
  tine

 2. desiree zegt:

  Hoi tine,

  Wat leuk dat je gebruik maakt van mijn site. Morgenavond kan ik op z’n vroegst pas de werkbladen erop zetten omdat ze in mijn klas liggen. Dus op 24 november in de avond kun je ze op mijn site downloaden.

 3. simone zegt:

  Beste juf Desiree,

  Om één of andere reden kan ik het werkblad van de pietenflat niet downloaden. Hij geeft me een beschadigd bestand aan. Heeft u dit nog en zou ik het via de mail kunnen krijgen. Ik vond het een erg leuk idee.

  Groeten Simone

Laat een reactie achter

Original design by N.Design Studio modified by Edwin
Entries RSS Comments RSS Beheer