Complimentenkaart

algemeen middenbouw, Middenbouw Voeg een reactie toe

Veel leerkrachten zullen merken dat kinderen tegenwoordig soms weinig van elkaar kunnen hebben en last hebben van het zogeheten “korte lontje”. Met deze complimentenkaart leren kinderen elkaar meer te waarderen en te respecteren en gaandeweg complimenten te geven maar ook te ontvangen.

In mijn klas laat ik de kinderen een smiley in kleuren als ze het leuk vonden om het compliment te krijgen of te geven. Op die manier maak ik ze er bewust van dat het fijn is om complimenten te geven en te krijgen. Als kinderen in mijn klas vertellen dat ze geen compliment hebben gekregen dan vraag ik altijd of ze er wel een hebben gegeven. Je krijgt tenslotte sneller iets als je ook iets geeft!

Klik hier voor de complimentenkaart en kopieer deze voor elke leerling.

5 Reacties op “Complimentenkaart”

 1. Lucy Schouten zegt:

  Hoi Desiree,
  Goed idee deze complimentenkaart. Ik kan hem helaas niet aanklikken.
  groetjes,
  Lucy

 2. Annemarie zegt:

  Hoi Desiree,

  leuke site,
  Ben zeer geinteresseerd in de complimentenkaart.
  Wil je hem naar mij mailen.
  Bedankt!
  Annemarie

 3. marion zegt:

  Ik heb intresse in de complimenten kaartjes, dit in verband met mijn afstuderen..
  Alvast bedankt

 4. Doortje zegt:

  hoi Desiree
  wij zijn in onze groep (6) erg bezig met complimenten geven, om ook wat meer de diepte in te gaan.
  Heb je voor mij zo’n complimentenkaart?
  Ik ben erg benieuwd.
  Hartelijke groeten,
  Doortje

 5. Ellen zegt:

  Hoi!
  Wil je mij ook zo’n complimentenkaart sturen?
  Dank je wel!
  Groeten, Ellen

Laat een reactie achter

Original design by N.Design Studio modified by Edwin
Entries RSS Comments RSS Beheer