Cake pop Lala Loopsy

Traktaties Voeg een reactie toe

Om de cake pop zelf te maken heb je een cake (gewone of chocolade)
nodig. goed af laten koelen.
Als dat is gebeurd de cake verkruimelen.

Dan maak je frosting met:

45 gram boter
200 gram poedersuiker
2 eetlepels melk (30ml)
0,5 theelepel vanille extract
een klein beetje zout

Dit meng je door de cake zodat het een beetje klei-ig word, daar kan
je dan makkelijker balletjes van draaien.
dan zet je de balletjes een kwartiertje in de vriezer. Voor de kleur
van het hoofdje heb ik witte chocola gemengd met wat roze icing-color.
steek daar het stokje 2 cm in en duw die in het balletje. even 10
minuutjes in de koelkast.
Dan het bolletje door de chocolade halen en goed laten drogen. nu de
cake pop versieren! (het is handig een afbeelding van het figuurtje
bij de hand te hebben)
Ik heb met  “Wilton” icing de haartjes gedaan, dat heb ik met een
ziekenhuis spuitje gedaan, zo kon ik dunne haarsliertjes maken. Met
suikerhartjes de strikjes gemaakt.
van marsepein hele kleine bolletjes gemaakt de ogen en de wangetjes,
die plat drukken in mooie gelijke rondjes. Die met een heel klein beetje met chocolade (handig met een tandenstoker) Met een foodpen, heb ik demond en de wimpertjes getekend. met een mesje een kruisje in de ogen gezet (moeten knoopjes voorstellen)

Mijn facebook pagina over cake pops is te vinden onder deze link:

https://www.facebook.com/pages/Cake-Pops/320900404632106

Met dank aan Kim Akkermans



Laat een reactie achter

Original design by N.Design Studio modified by Edwin
Entries RSS Comments RSS Beheer