Verjaardagsmutsen

Algemeen, Verjaarsdagsmuts Voeg een reactie toe

Een jarige wordt bij mij altijd helemaal in het zonnetje gezet. Om te beginnen klinkt er ‘s morgen bij het binnenkomen van de jarige een lang zal hij leven lied uit de speakers van de radio en kinderen kijken er altijd erg naar uit om de verjaardagsmuts dan eindelijk te zien.

Een echte surprise dus!

Voor het maken van deze mutsen gebruik ik afbeeldingen van internet. De afbeeldingen knip ik uit en gebruik ik als mal om vervolgens uit stevig papier te knippen. Sommige onderdelen uit het plaatje knip ik ook nog uitzonderlijk uit omdat deze stukjes dan uit een andere kleur geknipt moeten worden.

Om deze mutsen te maken moet je toch wel enigszins creatief aangelegd zijn en er wat tijd en geduld in willen stoppen. Maar de reacties van de mensen en dat blije kinderkoppie is het toch wel weer waard.

Download hier verschillende afbeeldingen die je kan gebruiken als mal.

Hieronder enkele van mijn creaties.

7 Reacties op “Verjaardagsmutsen”

 1. bas zegt:

  leuk dat er meer mensen zijn die leuke mutsen maken. De viskom muts vind ik een geweldig idee!

 2. Deborah zegt:

  Wat is die vossenjong muts leuk zeg! Van welk materiaal is de kom gemaakt??

 3. Deborah zegt:

  Vissenkom bedoel ik, m’n telefoon maakte er een ander woord van.

 4. Ellen zegt:

  Danjewel Dees, ik ben weer even geïnspireerd geraakt!

 5. Anita Ruitenberg zegt:

  Wat ontzettend leuk, hier ga ik gebruik van maken voor mijn kinderen als ze jarig zijn, morgen dv is m’n zoontje jarig 2 jaar, ik hou het in de gaten deze site

 6. rina zegt:

  hoi , wat een mooie kronen!!!!Super!
  Hoe heb je de viskom gemaakt?
  Ik zou deze wel willen gebruiken want mijn jaarthema gaat over vissen.
  Alvast merciekes!!

 7. Ashley zegt:

  Ook graag reactie van wat voor materiaal de vissenkom gemaakt is! Hij is geweldig! (En de andere ook!!!!!)

Laat een reactie achter

Original design by N.Design Studio modified by Edwin
Entries RSS Comments RSS Beheer